SON DAKİKA



Haber > Magazin > Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi!

Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi!

13 Eylül 2022 Salı - 11:14




Şimdilerde Fox ekranlarında yayınlanan 'Kusursuz Kiracı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Umut Kurt, bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti, bu mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmazken; geceden kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.





Mayıs ayında bir süredir birlikte olduğu sanat yönetmeni Melisa İnci'ye evlilik teklif etmişti. Ünlü oyuncunun sürpriziyle neye uğradığını şaşıran İnci, Kurt'a "Evet" yanıtını vermişti. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Kurt, paylaşımında, "Her gün yanında olmak için uyanacağım" ifadelerini kullanmıştı. Ünlü çiftin fotoğraflarına tebrik mesajları yağmıştı.. İkilinin paylaşımlarına; Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Ümit Kantarcılar ve Deniz Sipahi gibi ünlü isimler de yorum yapmıştı.

"DÜĞÜN SENEYE"

Evlilik teklifinden kısa bir süre sonra Cihangir'de objektiflere yansıyan Kurt ile İnci, evlilik planlarıyla ilgili; “Seneye düşünüyoruz. Ortalık biraz daha sakinleşsin. Her şeye ikimiz karar veriyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap