SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oflu Hoca'dan kahkaha tufanı

Oflu Hoca'dan kahkaha tufanı

30 Ekim 2014 Perşembe - 11:10




Sümela’nın Şifresi filmleriyle seyirciyi kahkahaya boğan Adem Kılıç'ın yönetmenliğini üstlendiği Oflu Hocanın Şifresi’nin galası yapıldı. Film, 2014 y





Daha önce "Sümela'nın Şifresi" filmlerine imza atan ve büyük başarı kazanan Adem Kılıç'ın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi "Oflu Hoca’nın Şifresi" seyirci ile buluştu… Sanatçı Sinan Yılmaz galaya gelenleri Karadeniz müziğinden ezgilerle karşıladı. Filmin yönetmeni Adem Kılıç, "Sizlere gerginliğinizi alacak, eğlendirecek, müzikleriyle de zevklendirecek bir film yaptığımıza inanıyorum. Bu film bana göre bu günlerde gülmeye ihtiyaç duyan herkesin kahkahalarla izleyebileceği bir yapıt oldu" dedi. BAŞKANLIK REKABETİ Yerel bir futbol takımı olan Doğanspor'un başkanlık seçimleri için iki aday arasında geçen eğlenceli rekabeti konu edinen filmin ana karakteri Oflu Hoca’ya gelince… Günleri karmaşayla geçmektedir. Yerel bir kanalın programına çıkar, fırında çalışır ve babasıyla başı sürekli derde gider. Gençliğinde yer aldığı Doğanspor futbol kulübünde yaşanan son gelişmeler de işlerin tuzu biberi olur. Oflu Hoca ve diğerlerine göre kulübün yeni başkanı olmak isteyen müteahhit Ahmet bu koltuk için uygun isim değildir. Bu nedenle Oflu Hoca da başkanlık için adaylığını koymak zorunda kalır ve aralarında esaslı bir rekabet başlar. Çetin Altay ve Ahmet Varlı'nın başrolleri paylaştığı filmde ikiliye Didem Balçın, Köksal Engür ve Tarık Pabuççuoğlu eşlik ediyor. Trabzon’da çekilen filmde Trabzon’un orijinal kültürü ve görüntüleri izleyiciler tarafından çok beğenildi. GALAYA İLGİ FAZLA İstanbul Avcılar’da bir alışveriş merkezinde yapılan galaya Trabzon’un renkli simaları da katıldı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Sebahattin Çakıroğlu, Engin Kara, Trabzon’un en renkli kuaförlerinden Kuaför Rıza ve Kuaför Emine ile kızları, Trabzon’un eski matbaacı ve gazetecilerinden Ömer Olcay, İstanbul Trabzon Talebe Yurdu Başkanı Soysal Algan, Trabzonsporlu eski futbolculardan Hüseyin Tok, Ogün Temizkanoğlu, Teknik Direktör Giray Bulak ve eşleri de galadaydı. Dizide kızı Asena’nın da rol almasından büyük gurur duyan Ecz. Mehmet Ongan, eşi Zerrin Ongan’ın heyecanı bambaşkaydı. Filmi izleyenler, çıkışta adeta söz birliği etmişçesine "Son aylarda bu kadar çok gülmemiştik" dediler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap