SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayakları için her gün bisiklet sürüyor

Ayakları için her gün bisiklet sürüyor

08 Mart 2016 Salı - 10:42




Yürüme bozukluğu olan ve zaman zaman eşinin desteğiyle yürüyebilen Serdar Ortaç'ın ayaklarını çalıştırmak için her gün bisiklet sürmesi gerekiyor.





Pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç, önceki akşam İstanbul sokaklarında bisikletiyle objektiflere takıldı. Ayaklarını hareket ettirmekte zorlanan ünlü sanatçı, "Alem biner Ferrari'ye ben binerim bisiklete" diyerek sitem etti.

AYAKLARINI ÇALIŞTIRMASI LAZIM

Müzisyen arkadaşları Tan Taşçı ve Nil Özalp ile Bebek'te buluşan Ortaç, rahatsızlığı nedeniyle bisiklet kullandığını belirterek, "Ayaklarımı çalıştırmak için bisiklete biniyorum. Alem biner Ferrari'ye ben binerim bisiklete" dedi.

Sanat camiasının en varlıklı isimlerinden biri olan Serdar Ortaç'ın bu hali sevenlerini üzdü.

"EŞİMİ BEKLİYORUM"


Tan'a evlilik için baskı yaptığını açıklayan Serdar Ortaç, kendi evliliği ile ilgili şunları söyledi: "Benim hanım dört senedir bana çok uğurlu geldi. Yüzüğü takmak sorumluluk ister. Eşim Chleo 'Gençliğimi yaşayayım, sıkıldığım zaman çocuk yapacağım' dedi. Ben de onun isteğini bekliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap