Karadeniz sofralarının kurtarıcısı 'Turşu Kavurması' nasıl yapılır?
23 Mart 2024, 14:1325 farklı ülkeye ihraç ediliyor, yöre halkına geçim kaynağı oluyor. Sadece bir fidanlıkta 12 milyon ton üretiliyor. Ankara’nın Çubuk ilçesinde üretilen salatalıklarla hazırlanan coğrafi işaretli turşu damak çatlatıyor.
21 Ağustos 2022, 12:53Şanlıurfa’da olduğu iddia edilen turşu üretim tesisinde çalışan bir kişinin, turşu tankına çıplak ayakları ve kıyafetleriyle girdiği görüntüler mide bulandırdı.
30 Mart 2021, 14:38Karadeniz Bölgesi'nde sofraların vazgeçilmez lezzetlerinin başında yer alan turşuların yapılmasına başlandı
29 Eylül 2017, 15:27Türk mutfağında önemli bir yeri olan ev turşusu, uygun koşullarda yapıldığında, saklandığında ve ölçülü tüketildiğinde sağlıklı bir yaşamın vazgeçilme
22 Kasım 2016, 18:09Sinop'un Erfelek ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda, turşu bidonuna saklanmış vaziyette 2 kilo kubar esrar ve 25 kök kenevir bitkisi ele geçiri
23 Eylül 2016, 14:50© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.