SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da İheanacho operasyonu!

Trabzonspor'da İheanacho operasyonu!

28 Nisan 2024 Pazar - 10:07




Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle lig biter bitmez imzaların atılması ve yeni isimlerin hazırlık kampına katılması hedefleniyor. Bordo- mavililer Kelechi İheanacho'yu transfer etmek için Leicester City ile görüştüğü haberleri de son günlerde gündeme düştü.





Paul Onuachu, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın kalmasını istediğini bir forvet ancak alternatif arayışları da devam ediyor. Çünkü 29 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun kulübü Southampton'ın istediği rakamın düşük olmayacağı tahmin ediliyor. Bu yüzden alternatif isimler konusunda da çalışmalar tam gaz devam ediyor.

CRYSTAL PALACE BEDAVAYA BİTİRMEK İSTİYOR

TalkSPORT'un bildirdiğine göre Leicester'ın Kelechi Iheanacho'ya bu yaz sözleşme uzatma teklif etmesi pek olası değil. Crystal Palace ise onun ücretsiz transfer etmek için hazırda bekliyor.

İNGİLİZ BASINI TRABZONSPOR'U AÇIKLADI


İngiliz transfer gazetecisi Dean Jones, Nijeryalı forvetin bu yaz Leicester'dan ayrılacağını ve Trabzonspor'un da golcü oyuncuyla ilgilendiğini doğruladı.

* Leicester'dan ayrılacak gibi görünüyor ve şu anda izleyeceği en muhtemel yol Türkiye. Trabzonspor onun için uygun takımlardan biri ve kariyerinin başında gibi görünse de bu tür seçeneklerin gerçeğe dönüşmesi gerekebilir.

* Iheanacho, Marcus Rashford'la aynı anda yükselişe geçti ve ikili, City'deyken karşılaştırıldı ancak yavaş yavaş formu ve etkisi azaldı.

* Leicester açısından bakıldığında, onu takımda tutmak akıllıca bir hareket gibi görünmüyor çünkü kendisi o takımın en çok kazananlarından biri ve Championship'e yükselmek için bir sezonda yalnızca 10 maça çıktı.

27.7 MİLYONLUK TRANSFER


İheanacho, Leicester City formasıyla çıktığı 231 maçta 61 gol atıp, 34 asist yaparak toplamda 95 gole direkt katkı sağladı.

Leicester formasıyla toplam 231 maça çıkan İheanacho, 61 gol, 34 asistlik performansıyla 95 gole direkt katkı sundu.

Manchester City altyapısında yetişen Nijeryalı golcü 2017 yılında 27.7 milyon euro karşılığında Leicester City'e transfer olmuştu. Ülkesinin milli formasını da 53 kez terleten Iheanacho, 15 gol ve 8 asistlik katkı yaptı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap