SON DAKİKA



Haber > Dünya > Mikrofon da koydular ama hiçbir iz yok!

Mikrofon da koydular ama hiçbir iz yok!

07 Mayıs 2023 Pazar - 15:12




Uyurken yatak odasının altında açılan devasa bir çukurun içerisine düştüğünde henüz 37 yaşındaydı. Günlerce ne olduğunu anlamak ve onu bulmak için onlarca kişi uğraş verdi. Hatta bu kocaman çukurun içerisine bir mikrofon bile indirildi. Ancak sonuç olumsuzdu. İşte tüm çabalara rağmen cesedi bulunamadığı için 'dünya tarafından yutulduğuna' inanılan genç adamın başına gelenler.





Takvimler 28 Şubat 2013 gösteriyordu. Sabahın erken saatlerde Florida, Seffner'da toplumu şok edecek ve sakinleri üzerinde silinmez bir iz bırakacak bir trajedi meydana geldi. Küçük bir kasabada oturan 37 yaşındaki Jeffery Bush, uyurken yatak odasının altında açılan bir obruk tarafından yutuldu. İşte her şey tam da bundan sonra başladı.

'ADIMI HAYKIRDIĞINA YEMİN EDEBİLİRİM'

Kardeşi Jeremy büyük bir gürültü duydu ve Jeffrey'nin odasına koştu. Ancak kardeşinin yatağının yerinde kocaman bir krater buldu. Jeremy, kardeşini kurtarmak için çaresizce deliğe atladı ancak etrafındaki zemin çökmeye devam ederken hızla kendini kurtarmak zorunda kaldı. Jeremy yaşadıklarını şöyle ifade etti:

"Zemin hâlâ çöküyor, toprak aşağı iniyordu ama umurumda değildi. Kardeşimi kurtarmak isteyip hiçbir şey yapamadım. Ona yardım etmek için adımı haykırdığını duyduğuma yemin edebilirim."

Birkaç dakika içinde yerel kolluk kuvvetleri geldi ve mühendisler, Jeffrey'nin izlerini almaya çalışmak için çukura bir mikrofon indirdi. Bununla birlikte ikinci bir çökme, ekipmanı obruk içine çekince mülk, kurtarma ekipleri için çok tehlikeli görüldü. Jeffery'nin gizemli bir şekilde ortadan kaybolması, hem komşular hem de yetkililer tarafından yoğun bir arama çalışmasına yol açtı. Obruğun 9-10 metre genişliğinde olduğu tahmin ediliyordu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap