SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Handel'e yakın takip!

Trabzonspor'dan Handel'e yakın takip!

19 Nisan 2024 Cuma - 10:13




Trabzonspor scout ekibi yurtdışında oyuncu izlemelerine devam ediyor. Bordo-mavili kulübün gözlemcileri, son olarak Porto-Guimaraes maçını tribünden takip etti. Scout ekibi yetkilerinin takibindeki ismin Guimaraes'ten Tomas Handel olduğu öğrenildi.





Trabzonspor scout ekibi yurtdışında oyuncu izlemelerine devam ediyor. Bordo-mavili kulübün gözlemcileri, son olarak Porto-Guimaraes maçını tribünden takip etti. Trabzonspor'un yanı sıra Manchester United, Bayern Münih ve Montpellier de Portekiz Kupası yarı final mücadelesine gözlemcilerini gönderdi. Scout ekibi yetkilerinin takibindeki ismin Guimaraes'ten Tomas Handel olduğu öğrenildi. Bordo- mavililer, 23 yaşındaki orta sahayla geçen yıldan beri ilgileniyor. Scout ekibi genç oyuncu için kısa sürede yeni bir rapor sunacak. 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Handel'de teknik direktör Abdullah Avcı'nın kararına göre harekete geçilecek.
Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap