SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan 10 numara hamlesi!

Trabzonspor'dan 10 numara hamlesi!

03 Mayıs 2024 Cuma - 09:33




Trabzonspor, 10 numa pozisyonu için Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Clermont'ta forma giyen Muhammed-Cham Saracevic'e odaklandı.





Trabzonspor, sezonun sona ermeden transfer piyasasında hareketli günler yaşıyor. Bordo-mavililer, Denis Draguş, John Lundstram ve Borna Barisic transferlerini tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Şimdi gözlerini dördüncü bir isme çeviren kulüp, Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden Clermont'ta forma giyen Muhammed-Cham Saracevic'e odaklandı.

23 yaşındaki Avusturyalı orta saha oyuncusu Saracevic, bu sezon gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çekti. Trabzonspor'un teknik heyeti ve yönetimi, Saracevic için olumlu raporlar verirken, oyuncu ile kulübü arasındaki görüşmeler sürüyor. Ayrıca, Saracevic'in menajeriyle yapılan temaslar da olumlu bir şekilde ilerliyor. Genç oyuncu, bu sezon Ligue 1'de çıktığı 31 maçta 7 gol ve 4 asistlik performansıyla Trabzonspor'un gündemine girmeyi başardı.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap