SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Paul Onuachu ile anlaşma olmadı; 29 yaşındaki santrafor ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Paul Onuachu ile anlaşma olmadı; 29 yaşındaki santrafor ile yollar ayrıldı

03 Mayıs 2024 Cuma - 10:52




Trabzonspor’da uzun bir sakatlık döneminin ardından harika bir geri dönüşe imza atan yıldız golcü Paul Onuachu ile ilgili can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde…





Gaziantep FK karşısında 2-0 geri düşen Trabzonspor'da 3 gol ve 1 asistle dönüşün fitilini ateşleyip galibiyeti getiren Paul Onuachu için bordo-mavililer girişimleri hızlandırdı.

Kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Nijeryalı golcüyü 1 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.

Trabzonspor, Paul Onuachu'yu takımda tutmak için görüşmeleri hızlandırdı. Bordo-mavililer, Nijeryalı golcünün bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmelere başladı.  

Gaziantep FK karşısında geriye düşen Trabzonspor'a attığı 3 gol ve yaptığı asistle inanılmaz bir performans sergileyip galibiyeti getiren Paul Onuachu, yeniden bordo-mavililerin bu sezon en çok gol atan oyuncusu konumuna geldi.  

Trabzonspor, hücüm bölgesinde takımın yükünü çeken 29 yaşındaki santraforu 1 sene daha kadrosunda tutmak için düğmeye bastı.  


2026 yılında Southampton ile sözleşmesi bitecek olan futbolcu için İngiliz ekibi 12 milyon euro istiyor. Bordo-mavililer ise bu transfer için 10 milyon euronun üzerine çıkamıyor.  

Kulislerde yer alan iddiaya göre, Trabzonspor, Onuachu için yeniden kiralama formülünü devreye sokarak Nijeryalı bir sezon daha kadrosunda tutmayı hedefliyor.

Ancak Southampton ile anlaşılamaması halinde Paul Onuachu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap