SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da orta sahaya dünya yıldızı geliyor! Toni Kroos için Marek Hamsik devrede

Trabzonspor'da orta sahaya dünya yıldızı geliyor! Toni Kroos için Marek Hamsik devrede

Karadeniz Özel

21 Nisan 2024 Pazar - 12:02








MAREK Hamsik’in ayrılmasının ardından orta sahada ‘maestro’ sıkıntısı yaşayan Trabzonspor, yeni sezon bu bölgeye bir dünya yıldızını katmak istiyor. Transferi düşünülen isimlerin başında Liverpool’dan ayrılacak olan Thiago Alcantara geliyor. 34 yaşındaki dünya yıldızındaki tek sorun yaşadığı sakatlık. Yapılacak testlerde bir sorun yaşanmazsa yeni sezonda Fırtına’nın orta sahası Thiago’ya emanet edilecek. İspanyol yıldızda sorun yaşanması halinde ise hedefta yine bir dünya yıldızı olan Toni Kroos var.

TONİ KROOS İÇİN MAREK HAMSİK DEVREDE

TRABZONSPOR, İspanyol devi Real Madrid ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Toni Kroos için devreye girdi. Alman orta sahanın transferini bitirmek için özel bir menajerle anlaşma sağlayan bordo-mavililer, Toni Kroos ile ilk teması gerçekleştirdi. Yetkili menajerin, Alman orta saha ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve Trabzonspor’un hedeflerinin anlatıldığı ifade edildi. Yetkilendirilen bu menajerin, “Bizi en iyi Marek Hamsik anlatır. Trabzon’u ondan dinle sonra kararını ver” dediği kaydedildi. 34 yaşında 1.83 boyunda olan Kross, bu sezon 40 maçta görev yaptı, 1 gol attı 7 de asist yaptı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
16
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap