SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Galaxy A (2019) serisi için üç arka kamera müjdesi

Galaxy A (2019) serisi için üç arka kamera müjdesi

30 Temmuz 2018 Pazartesi - 17:29








Note 9’u tanıtmasına sayılı günler kalan Samsung’un, büyük yenilikleri Galaxy S10‘a sakladığı herkes tarafından bilinir hale geldi. Ancak, dünyanın en büyük telefon üreticisinin Galaxy A (2019) serisi içinde heyecan verici planları var.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir raporda, Galaxy A (2019) serisindeki üst seviye bir telefonun, Galaxy S10 ile benzer şekilde ekrandan parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacağının ortaya çıktığını sizlere duyurmuştuk.

Galaxy A 2019 üç arka kamera ile güçlendirilebilir!

Galaxy A serisinin önümüzdeki yıl tanıtılacak yeni modelleri için heyecan verici bir rapor daha ortaya çıktı. Bu kapsamda seriye üç arka kameralı bir model dahil olacak. Xiaomi ve Huawei gibi Çinli üreticilerin son dönemde rekabeti artırması nedeniyle Samsung’un orta segmenti güçlendirmek zorunda kaldığı belirtiliyor.

Galaxy A6

Böylece Galaxy A serisinin özellikle bokeh efekti konusunda çok daha iyi hale geleceği belirtiliyor. Üç arka kamera dönemi, Huawei P20 Pro ile başadı. Benzer şekilde Galaxy S10 Plus modelide, üç arka kameraya ev sahipliği yapacak.


Ancak, fiyat ve segment farkı nedeniyle Galaxy A serisine kıyasla, Galaxy S10 Plus modelinin kamerası çok daha iyi seviyede olacak. Samsung, Galaxy A serisinin yeni modellerini genelde yıl sonunda yada yıl başında tanıtıyor. Ama, bu dikkat çekici özellikler nedeniyle bu yıl gecikme yaşanabileceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap