SON DAKİKA



Haber > Spor > Varlığımızı hissettirdik

Varlığımızı hissettirdik

23 Eylül 2013 Pazartesi - 17:18




Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Kaynak, “böyle devam edersek yenemeyeceğimiz takım yok” dedi.





İHTİYACIMIZ VARDI Erkekler Hentbol Süper Lig'de sahasında Gençlerbiriği'ni 32-27 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ligde sezonun ilk galibiyetini elde ettiklerini belirterek, "İlk maçımızı kaybetmiştik. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Kazandığımız için mutluyuz" dedi. Kaynak Biz kazandıkça motivasyonu artan bir ekibiz. Bu maçı kazasız atlattığımız için mutluyuz” dedi. MORAL OLDU Oyuncularının kazanmak için ellerinden geleni yaptığını ifade eden Kaynak, "Gençlerbirilği galibiyetiyle moral bularak, ligdeki varlığımızı hissettirdik. Maçta oyuncularım her şeyin en iyisini yaptı. Her birini göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyorum. Bu galibiyet bizim için bir başlangıç oldu. Böyle devam edersek kazanamayacağımız maç olmaz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap