SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yaşasın şeriat paylaşımı yaptı, Trabzonspor disiplin kuruluna sevk etti!

Yaşasın şeriat paylaşımı yaptı, Trabzonspor disiplin kuruluna sevk etti!

02 Mart 2024 Cumartesi - 16:56




Trabzonspor'da Divan Başkanı Ali Sürmen, "şeriat" paylaşımı yapan tribün lideri Mehmet Fındıkçı'nın disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.





Trabzonspor'da Divan Başkanı Ali Sürmen, kulüp tribünlerinin liderlerinden Mehmet Fındıkçı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Ali Sürmen, Divan Başkanlık Kurulu seçimi sırasında yaptığı konuşmada, Mehmet Fındıkçı'nın İstiklal Marşı sırasında elini cebinde görmelerinin ardından başlayan sorunları sosyal medya paylaşımıyla birleştirdi. Fındıkçı'nın "Yaşasın şeriat" şeklindeki paylaşımının, hak anayasasına aykırı ve Türk Ceza Kanunu'na göre suç oluşturduğunu belirtti.

Sürmen, ayrıca bu paylaşımın kulübün tüzüğünün 7. maddesinde belirtilen kulüp amaçlarına aykırı bir davranış olduğunu vurguladı. Bu nedenle, kulübün tüzüğünün 58. maddesi gereğince Mehmet Fındıkçı'nın disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade etti.

Tribün liderinin "Yaşasın şeriat" şeklindeki paylaşımının, hem hukuki açıdan hem de kulübün değerleri açısından ciddi bir sorun oluşturduğunu belirten Sürmen, bu tür davranışlara tolerans gösterilmeyeceğini ve kulüp disiplinini koruma adına gerekli adımların atıldığını ifade etti.

 



Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap