SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır: ''Oyuna Hükmettik''

Uğurcan Çakır: ''Oyuna Hükmettik''

10 Aralık 2023 Pazar - 22:18




Kaptan Uğurcan Çakır maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu





Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, 3-0 galip geldikleri Gaziantep FK karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Tecrübeli kaleci, yaptığı paylaşımda ''Bu galibiyeti, nerede olursak olalım bizleri destekleyen, yanımızda olan büyük taraftarımıza hediye ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım, Trabzonsporlu taraftarlar arasında çok sayıda beğeni ve yorumla karşılandı.

Uğurcan Çakır maç sonu yaptığı açıklamada ‘Oyuna hükmettik, rakip kaleci iyi kurtarışlar yaptı. Daha sonrasında oyunun hakimiydik. Hoca ne istediyse yapmaya çalıştık. Net bir skorla galip ayrıldık. Sivasspor maçı sonrası Kayserispor  maçında da kaybetmeyi hak etmedik. Son dakikalara doğru yediğimiz golle kaybettik. Zor bir deplasman, iyi bir hocaları var. Net bir skor aldık, daha iyi olmaya çalışıyoruz. İlk 2 takım önde gidiyor, 3. Olabilmek ana hedefimiz. Keyif veren bir oyun oynamak istiyoruz. Seneye daha iyi göze hoş gelen Trabzonspor izletmek için çalışıyoruz. Türkiye kupası avrupa için güzel bir hedef. Amacımız Türkiye Kupası ve üçücülük…’ İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap