SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un transfer planı hazır! 5-6 futbolcu yolcu!

Trabzonspor'un transfer planı hazır! 5-6 futbolcu yolcu!

14 Ocak 2023 Cumartesi - 11:57




Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı arasında yapılan İstanbul'daki 3'lü zirveden 'yola devam' kararı çıktı. Trabzonspor Yönetimi, hocasının arkasında dururken; transferle ilgili yol haritası çizildi.





Trabzonspor Yönetimi, hocasının arkasında dururken; transferle ilgili yol haritası çizildi.

5-6 FUTBOLCU YOLCU

Abdullah Avcı, kadrodaki bazı yıldızların performansından memnun olmadığını tekrar dile getirirken, gelecek tekliflerin değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Buna göre, değerini bulacak isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. 40 milyon Euro'yu geçen net maaş bütçesini, 30 milyon Euro seviyelerine çekmek isteyen bordo-mavililer'de, en az 5-6 oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyor.

Eğer iç transferde planlanan operasyon gerçekleştirilir ve bonservis kazancı da sağlanırsa, kadroya takviye gündeme gelecek. Öncelikle sağ kanat bölgesinin güçlendirilmesi düşünülüyor. Edin Visca yeniden sakatlandığı için yerine nokta atışı bir hamle yapılacak. Ayrıca forma şansı bulamayan Emrehan Gedikli, Taha Altıkardeş ve Kerem Şen gibi gençlerin de oynayacakları kulüplere kiralanacağı öğrenildi.

Beğendim
5
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap