SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Sörloth bombası!

Trabzonspor'dan Sörloth bombası!

18 Temmuz 2023 Salı - 12:57




Kuzey'in Kralı Alexander Şörloht'un sorunları çizecek tek isim olduğu görüşünde birleşen taraftarlar, “Yönetim boşu boşuna forvet arıyor. İmkanları biraz zorlayıp Sörloth'u geri getirsinler. Bunu yaparlarsa şampiyonlukta avantaj bize geçer. Ligi yeniden yangın yerine getiririz" dediler.





Editör: Seçkin ÜZEN

TRABZONSPOR’da bir kez daha gündem Alexander Sörloth oldu.

Son iki sezon kiralık olarak forma giydiği Real Sociadad’dan Leipzig’e geri dönen Alexander Sörloth’un, Alman ekibinden ayrılmak istediği öğrenildi.

Alman medyası Sörloth’un yeniden kiralanmasının yüksek ihtimal olduğunu dile getirirken bu durum sosyal medyada Trabzonspor taraftarını harekete geçirdi.

Slovenya kampında takımın önemli bir golcüye ihtiyacı olduğunun açık bir şekilde görüldüğünü, bu ismin de Sörloth’den başkası olamayacağını dile getiren taraftarlar yönetime bu konuda çağrıda bulundu.

Bordo-Mavili taraftarlar, “Yönetim boşu boşuna forvet arıyor. İmkanları biraz zorlayıp Sörloth'u geri getirsinler. Bunu yaparlarsa şampiyonlukta avantaj bize geçer. Ligi yeniden yangın yerine getiririz" dediler.

27 yaşında 1.95 boyunda olan Alexander Sörloth, 22 Eylül 2020’de Trabzonspor’da forma giyerken, 20 milyon Euro karşılığında Leipzig’e transfer olmuştu.

Trabzonspor bu transferden o dönem 10 milyon Euro kazanmıştı.

Sörloth Trabzonspor’da 33 gol atıp 11 asist yaparak bir rekora imza atmıştı.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
12
Sevdim
8
Beğenmedim
6
Üzgün
4
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap