SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Edin Visca farkı! Kontrolü ele aldı

Trabzonspor'da Edin Visca farkı! Kontrolü ele aldı

03 Mart 2024 Pazar - 14:17




Trabzonspor'un deneyimli ismi Edin Visca son maçlarda etkisini göstermeye başladı.





Trabzonspor'da son maçlarda üzerindeki tutukluğu atan Bosna Hersekli deneyimli oyuncu Edin Visca farkını ortaya koymaya başladı.

Bordo-mavili takımın Ocak 2022'de İstanbul Başakşehir'den transfer ettiği 34 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Edin Vişça, takımının şampiyonluk mücadelesine büyük katkılarda bulunmuştu.

Tecrübeli futbolcu, transferinin ardından yaşadığı iki ciddi sakatlık nedeniyle uzun süre beklenen performans seviyesinden uzak kalmıştı. Ancak, Abdullah Avcı'nın tekrar teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte Vişça, eski formuna kavuştu ve hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda etkileyici performanslar sergilemeye başladı. 1.72 boyundaki yıldız oyuncu, kupada çıktığı 4 maçın tümünde skora doğrudan etki ederek takımının önemli maçlarda galip gelmesini sağladı.

Vişça, Çorum FK, Manisa FK ve Gençlerbirliği karşısında yaptığı asistlerle ve İstanbul Başakşehir ile oynanan kritik maçta attığı golle takımının tur atlamasında kilit rol oynadı.

Bu sezon toplamda 30 maça çıkan Vişça, 4 gol ve 9 asistlik performansıyla takımına katkıda bulundu.


Ayrıca, ikinci kaptan olarak görevlendirilmesinin ardından sahadaki sorumluluğunu daha da artırdı ve takımın lider oyuncularından biri olarak öne çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap