SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca, Trabzonspor forması giyecek! Hazır mısın Trabzon?

Edin Visca, Trabzonspor forması giyecek! Hazır mısın Trabzon?

02 Mayıs 2021 Pazar - 10:34




Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor yeni sezon transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.





Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor yeni sezon transfer çalışmalarını teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sürdürüyor.

Ligde 64 puanla 4. sırada bulunan Bordo Mavili takım şampiyonluk yarışının uzağında kalırken son 5 maçta 1 galibiyet 4 beraberlik aldı.

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk hedefleyen Karadeniz ekibinde başkan Ahmet Ağaoğlu geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı;

"Transferde 4-5 isim üzerinden gidiyoruz.Bunlardan 2 tanesi ile ön anlaşma sağlandı. 1 tanesiyle de çok büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde prensip anlaşmasına varacağız."

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Trabzonspor, Başakşehir forması giyen Boşnak futbolcu Edin Visca ile anlaşma sağladı.




Visca'nın önümüzdeki sezonda Bordo Mavili formayı giymesi bekleniyor.

Bu sezon Medipol Başakşehir ile toplamda 30 maça çıkan deneyimli futbolcu 6 gol 10 asistlik performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 31 yaşındaki oyuncunun Turuncu Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona eriyor.

Öte yandan Visca'nın adı geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile anılmıştı.

Beğendim
51
Sevdim
17
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap