SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca transferinde beklenen oldu! Ayrılmak istediğini yönetime bildirdi

Edin Visca transferinde beklenen oldu! Ayrılmak istediğini yönetime bildirdi

01 Nisan 2021 Perşembe - 07:12




Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Başakşehir'de Edin Visca her transfer döneminin en çok istenen oyuncusu olmaya devam ediyor. Yaz transfer dönemi için Süper Lig devi resmi hamlesini yaptı.





Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Başakşehir'in en önemli oyuncularından biri olan Edin Visca'da sürpriz transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Bir sezon önce Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan ve bu sezon yaşadığı sakatlık ile takımdan ayrılan yıldızlardan sonra küme düşmememe mücadelesi veren İstanbul temsilcisinde Edin Visca'nın takımdan kesinlikle ayrılık istediği öğrenildi.

AVCI'NIN İLK HEDEFİ VİSCA 

Bu kapsamda yeni sezonun kadro planlamasına erkenden start veren Trabzonspor, geniş bir liste üzerinden çalışmaları yürütüyor. Yerli-yabancı gündeme pek çok isim gelirken teknik direktör Abdullah Avcı'nın ilk hedefi eski öğrencisi Edin Visca.

VİSCA YÖNETİME BİLDİRDİ 


Yaz döneminde Başakşehir’den ayrılmak isteyen ve bu konuda yönetime talepte bulunan Visca, Avcı’nın 1 numaralı hedefi. Tecrübeli çalıştırıcı, eski öğrencisiyle yeniden buluşmak amacında. Hatta transfer görüşmelerinde de bizzat devreye girecek.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap