SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Sörloth için kararını verdi

Trabzonspor, Sörloth için kararını verdi

20 Şubat 2022 Pazar - 08:40




Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hemşerisi olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Süper Lig TV’nin kurulması için yaptığı görüşmede Alexander Sörloth’u da gündeme getirdi… Çebi, Ağaoğlu’na, “Sörloth ile anlaşırsak bize engel olur musun?” diye sordu.





Norveçli oyuncuyla çok sıkı dostluğu bulunan Ağaoğlu, Çebi’ye, “Sörloth, Türkiye’ye dönmek istemiyor. Avrupa’nın büyük liglerinde kendini göstermek istiyor.” cevabını verdi.

Sörloth’un durumu Trabzonspor’un yapılan son yönetim kurulu toplantısında masaya yatırıldı. Burada bazı yöneticiler, “Bu konuda tutmumuz ne olacak?” diye sordular. Ağaoğlu ise, “elimizde Cornelius var. Ben forvetimden razıyım. Razı olmayan var mı?” diye sordu. Tüm yöneticiler Danimarkalı forvet için Başkan Ağaoğlu’na destek verdi.

İddialar o ki, Sörloth konusunda Beşiktaş’ın ödeyeceği rakam Trabzonspor’un vereceği sınırlar içinde kalsa bile Cornelius varken transfer için girişim yapılmayacak.

Beğendim
19
Sevdim
9
Beğenmedim
28
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap