SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor forvette 4 koldan operasyon halinde! Sörloth, Jose, Cerri, Dovbyk ve Cournelius

Trabzonspor forvette 4 koldan operasyon halinde! Sörloth, Jose, Cerri, Dovbyk ve Cournelius

07 Ağustos 2021 Cumartesi - 23:55




Trabzonspor forvet transferi için gaza bastı...





Trabzonspor’da forvet arayışları hız kazandı. Kadrosuna Koita’yı katan ancak sakatlığı nedeniyle henüz bir görüntüsünü göremeyen Bordo Mavililer bir forvet daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda ise Trabzonspor Kulübü 4 oyuncuyla temaslarını sıklaştırdı.

Alberto Cerri, Sörloth, Cournelius ve Artem Dovbyk ile hiç temaslarını koparmayan Bordo Mavililer biriyle mutlu sona ulaşmak istiyor.

Sörloth: Oyuncu için Leipzig ilk olarak satış fikrine sıcak bakıyor. Bu bedelde 20 milyon Euro seviyelerinde. Bu parayı karşılayacak bir kulüp çıkmazsa transferin son gününe kadar Trabzonspor  kiralamak için bekleyecek.

Alberto Cerri: Bu transfer Trabzonspor’un adayları arasında en rahat gerçekleştirebileceği bir isim. Oyuncu ve menajeriyle görüşüldü ve önemli mesafeler kat edildi. Ciddi adımların atılması bekleniyor.

Cournelius: Trabzonspor’dan yüksek bonservis talep eden oyuncunun menajeriyle görüşmeler hiç durmadı. Parma kulübü ise satışa en başından beri sıcak bakıyor. EURO 2020’den beklediğini bulamayan Parma Kulübü’ne Trabzonspor 3 taksitli teklif sundu ve İtalyan ekibi sıcak. Oyuncu cephesinde sorun maaş ve menajer payı. 2,5 milyon Euro talep eden oyuncunun menajeride ciddi bir bedel talep ediyor. Bu baraj aşılırsa transfer ciddiyete dökülebilri.




Artem Dovbyk: Kuşkusuz Trabzonspor’un tüm parçalarının üzerinde birleştiği ve transferini istediği tek isim. Yaşı nedeniyle bir yatırım transferi olarak düşünülse de Trabzonspor’un teklifi ile Dnipro’nun istediği bedeller arasında 4 milyon Euro kadar fark var. Bordo Mavili kulüp zamanla Dinpro’nun inadının kırılacağını düşünüyor. 

Willan Jose: Trabzonspor'un taksitli teklifi Sociedad tarafından kabul görmedi. İspanyol ekip parayı nakit istedi.

Görüldüğü üzere Trabzonspor 4 transferde de adım adım ilerliyor ve bağlantılarını koparmıyor. 

61SAAT

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap