SON DAKİKA



Haber > Trabzon > KTÜ Rektörlükten açıklama "Gerekli tedbirleri alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın"

KTÜ Rektörlükten açıklama "Gerekli tedbirleri alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın"

03 Mayıs 2024 Cuma - 10:42




Trabzon’un Sürmene ilçesinde bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nün öğrencileri tarafından “dolmuşlarda yer bulamadıkları” gerekçesiyle özel servis kiralamaları sonrasında kiraladıkları servisin önünün dolmuş şoförleri tarafından kesilerek öğrencilerin darp edilmesine KTÜ Rektörlüğü tepki gösterdi.





KTÜ rektörlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Maalesef servis şoförü ve servisin içindeki öğrencilerimiz darp, tehdit ve hakaretlere maruz kalmıştır. Yaşanan çirkin olay ve arbedenin görüntüleri, sosyal medyada tüm açıklığı ile gözler önüne serilmiştir. Çıkan haberler, yayınlanan görüntüler ve öğrencilerimizin şikâyetleri üzerine harekete geçen Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan şahısları gözaltına almış, Trabzon Valiliğimizce konuya ilişkin çok yönlü bir soruşturma başlatılmıştır...Gelinen noktada, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacağımızdan ve Türkiye’nin en huzurlu ve öğrenci dostu şehri olan Trabzonumuz sınırları içerisinde, öğrencilerimizin hak ettikleri güvenli ortamı sağlamaya devam etmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap