SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Artem Dovbyk bombası

Trabzonspor'dan Artem Dovbyk bombası

04 Ağustos 2021 Çarşamba - 18:11




Artem Dovbyk transferine ağırlık veren Trabzonspor, Ukraynalı forvet için Shakhtar ve Anderlecht ile yarışıyor. Kulüpler Dnipro’ya resmi teklifte bulunurken, Fırtına 3.5 milyon Euro’luk ilk önerisini yükseltmeye hazırlanıyor.





Fırtına, forvet çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor... Sörloth konusunda bekleyişine devam eden Bordo-Mavililer, Cornelius ve Willian Jose’nin ardından Artem Dovbyk’e rotayı çevirdi. 24 yaşındaki başarılı santrfor için resmi girişimlere başlayan Trabzonspor , 3.5 milyon Euro artı sonraki satıştan pay içeren bir teklif yaptı.

Ancak oyuncunun iki talibi daha var: Shakhtar ve Anderlecht. Ukrayna’nın dev ekibinin, Trabzon’dan daha yüksek öneride bulunduğu öğrenildi. Dovbyk’ın menaceri Anderlecht’in de teklifi olduğunu belirtti. Bunun üzerine teklifini yükseltmeye hazırlanan Fırtına, rakamı 4.5 hatta 5 milyon Euro seviyelerine çekmeyi planlıyor. Dovbyk transferinde Shakhtar ve Anderlecht ile büyük bir yarışa giren Trabzonspor, oyuncu tarafıyla temas halinde.

Öncelikleri yurt dışı...

1.89’luk golcünün Trabzonspor’un ilgisine sıcak baktığı, Dnipro’nun da futbolcusunu ülke içinde bir kulübe göndermekten ziyade yurt dışına satmak istediği belirtildi. Ancak Shakhtar’ın teklifi, Trabzonspor’un çok üstünde seyrederse Dovbyk’in kadroya katılması zor gözüküyor.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap