SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya inmiştiler! 7 kişi Trabzon Adliyesi'ne getirildi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya inmiştiler! 7 kişi Trabzon Adliyesi'ne getirildi

20 Mart 2024 Çarşamba - 09:57




Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, tribünden atlayarak sahaya giren ve olaylara karışan 7 kişi adliyeye sevk edildi.





17 Mart Pazar günü akşamı, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 yenilmesinin ardından yaşanan olaylarda, sahaya atlayıp Fenerbahçe oyuncularına saldıran 12 taraftarın 7'si gözaltına alındı ve bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Maç, Papara Park Stadyumu'nda gerçekleşti ve sonuçlanmasının ardından ortaya istenmeyen olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğünün ardından, sahaya giren birçok Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe oyuncularına saldırdı.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olaylarda tespit edilen 12 taraftar, gözaltına alındı. Bu kişiler arasında maskeli olarak sahaya atlayan ve dikkat çeken H.Ç. (20), Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'e saldıran O.B., korner direğini kullanarak sarı lacivertli oyuncu Mert Müldür'e saldıran E.T. gibi isimler bulunuyordu.

Ayrıca, maça Passolig ile giren E.T.'nin biletin başkasına ait olduğu ve maskeli olarak sahaya atlayan ilk taraftar olan H.Ç.'nin ise Almanya'dan maçı izlemek için Trabzon'a geldiği öğrenildi. Gözaltına alınan 12 taraftarın sorguları 2 gün sürdü ve bugün sabah saatlerinde 7'si Trabzon Adliyesi'ne sevk edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap