SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth veda etti! Trabzonspor taraftarı harekete geçti!

Sörloth veda etti! Trabzonspor taraftarı harekete geçti!

07 Haziran 2023 Çarşamba - 13:28




Alexander Sörloth, Real Sociedad'a veda etti. Artık klasik haline gelen Alexander Sörloth'un Türkiye'ye transfer olacağı 3 aylık dönem de resmi olarak başlamış oldu. Trabzonspor taraftarı, golcü oyuncuyu bordo mavili ekibe davet etti.





La Liga’da sezon bitti... Alexander Sörloth ikinci kez Real Sociedad’a veda etti... sosyal medya hesabından beyaz ve mavi bir kalp ile Pazar günü oynadığı maçta bir fotoğraf galerisi eşliğinde "Harika bir sezon için mükemmel bir son. Çok teşekkür ederim” mesajını paylaştı.

Mesaja ona hayran olmaya devam eden ve orada tekrar oynamasını isteyen Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra, Real Sociedad’ta kalmasını isteyen Bask taraftarlar mesaj yağdırdı. 

El Mundo Deportivo’nun haberine göre, Alexander Sörloth, 30 Haziran'da Leipzig'e dönecek. Burada her şey, onu yeni bir Şampiyonlar Ligi macerası için isteyip istemediklerine bağlı olacak. Gelecek sezon Devler Ligi'nde oynayacak Bask ekibi Şampiyonlar Ligi forveti arayabilir. Çünkü Sörloth’un sözleşmesinde yer alan opsiyon kullanılmadı.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap