SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth: Trabzonspor taraftarı beni zaman zaman tehdit ediyor

Sörloth: Trabzonspor taraftarı beni zaman zaman tehdit ediyor

12 Ocak 2024 Cuma - 12:22




Trabzonspor'daki performansıyla yıldızı parlayan Alexander Sörloth, Türkiye'deki günlerine ve sonradan yaşadıklarına dair ilginç değerlendirmeler yaptı.





Trabzonspor formasıyla 2019-20 sezonunda attığı 24 golle Süper Lig'in en golcü oyuncusu olan Sörloth, Sociedad'daki mükemmel formuyla ilgili ve Türkiye kariyeriyle ilgili soruları katıldığı podcast canlı yayınında cevapladı.

- Kariyerinin en iyi döneminde misin?

* İyi bir ligde oldukça iyi bir performans. Trabzonspor'un bazı güzel anılarım var ama La Liga çok daha üst bir seviyede.

- Türkiye'de bir fenomen olmak nasıl?

* Her transfer döneminde hatırlanıyorum. Sosyal medyadan mesajlar almaya da alışkınım. Ancak tanımadığım insanlardan Watsapp'ıma sürekli gelen "bize gel" ya da "ne zaman geliyorsun" mesajları sıkıcı oluyor. Hatta korkutucu oluyor.


- Nasıl yani?

Hiç alakam yokken İstanbul'daki bazı takımlarla transfer haberlerim medyada çıkıyor. Trabzonspor taraftarları daha haberi ben duymadan bana mesajlar atmaya başlıyor. "Sakın gitme"den başlayıp tehditlere varan mesajlar oluyor bunlar. Bu kısmı hiç keyifli değil.

İSTANBUL TAKIMLARI PEŞİNDE

Alexander Sörloth için her transfer döneminde haberler çıkıyor. Trabzonspor eski oyuncusunu almak için her zaman hazır bekliyor. Norveçli santrforun bahsettiği transfer haberleri ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş adına çıkan haberler. 3 büyük kulüp de zaman zaman kendisiyle ilgilenmişti. İşte bu haberler sonrasında bordo-mavili taraftarlar oyuncuyu mesaj yağmuruna tutuyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap