SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth kimin olacak?

Sörloth kimin olacak?

14 Nisan 2022 Perşembe - 16:59




Kuzeyin Kralı Sörloth’un adı bir kez daha Türkiye’de gündemin ilk sırasına çıkmayı başardı





İstanbul ekibi Beşiktaş, Türkiye’ye dönmesi halinde opsiyon hakkı Trabzonspor’da olan Norveçli golcü için kulübü Leipzig’e 7 milyon euro’luk (112 milyon TL) bir bedel önerdi.
Alman ekibi bu bedeli kabul ederse Sörloth için önce Trabzonspor’un kapısına gelecek ve “Bu parayı verirseniz size gelsin diyecek. Aksi durumda ise Norveç’li yıldızın rotası İstanbul’a dönecek.
Konuyla ilgili görüşünü aldığız yönetime yakın biri isim, “Cornelius ve Djaniny’ye teklifler var. Bu iki isim giderse Sörloth elbette düşünülür. Ancak onun da Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak bakması şart” dedi.


ALEXANDER Sörlot’un adı bir kez daha Türkiye’de gündem oldu. Leipzig’in kiralık olarak Real Sociedad’a gönderdiği Norveç’li forvet, İspanya’da da istediğini bulamadı. Leipzig Kulübü ise Sörloth’u yeni sezon takımda düşünmüyor. Bu gelişmenin ardından Kuzeyin Kralı’na ilk teklif Türkiye’den geldi. Beşiktaş Kulübü, Sörloth için Leipzig’e 7 milyon euro’luk (112 milyon TL) bir teklif yaptı. Leipzig bu rakamı kabul ederse önce Trabzonspor’la görüşecek. Çünkü, bordo-mavililer, Sörloth’u Leipzig’e gönderirken, “Türkiye’ye dönerse öncelik hakkı Trabzonspor’da” maddesini koydurmuştu. Bordo-mavili yönetimin ve teknik ekibin Sörloth konusunda bir talebi olursa ve 7 milyon euro’yu (112 milyon TL) bulan bu rakam karşılanabilinirse, Norveçli golcü Trabzonspor’a gelecek. Aksi durumda ise rotası İstanbul olacak.

CORNELİUS VE DJANİNY GİDERSE

YÖNETİME yakın bir isimle yaptığımız görüşme, Trabzonspor’un Sörloth’a yaklaşımı konusunda bize bazı ipuçları verdi. Ayrı isim bize şu açıklamayı yaptı: “Trabzonspor’un elinde şu anda forvet bölgesi için Cornelius ve Djaniny var. Öncelikle bu iki ismin tamımdan ayrılması gerekiyor. Cornelius’a da Djaniny’ye de teklifler var. Bu futbolcular giderse elbet Sörloth düşünülür. Burada yeniden eski günlerine döner. Ancak bu iş yalnızca bizim istememizle olmayacak. Sörloth’un da Trabzonspor’a geri dönmeyi istemesi gerekiyor. Burada bana göre kilit isim Alexander Sörlott.”

ANCAK bize gelen bilgilere göre, elinde Cornelius ve Djaniny gibi forvetleri bulunan bordo-mavililer, Sörloth’un dönüşüne sıcak bakmıyor. Bunun gerçekleşebilmesi için Cornelius ve Djaniny’nin iyi bir fiyatla satılması ayrıca, Sörloth’un da Trabzonspor’u istemesi gerekiyor. 2019-20 sezonunda Trabzonspor formasını giyen Alexander Sörloth, 49 maçta 32 gol ve 11 asistle oynayarak Fırtına’nın lig ikinciliği ve kupa şampiyonluğunda başrol oynamıştı. Kuzeyin Kralı Sörloth’un Fırtına’ya dönüşü

SÖRLOTH TÜRKİYE’YE GELMEK İSTİYOR

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, forvet oyuncusu Alexander Sörloth ile görüştüğünü ve Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını söyledi. Kazancı, “Leipzig, Sörloth’un yeniden kiralanmasına sıcak bakmıyor. Bonservisi ile göndermek istiyor. Burada önemli olan Leipzig’in isteyeceği bonservis bedeli” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap