SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth için Ibiza çıkarması! Norveçli golcü çok yakın!

Sörloth için Ibiza çıkarması! Norveçli golcü çok yakın!

03 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:41




As gazetesine göre Trabzonsporlu taraftarların dönmesi için baskı yaptığı Alexander Sörloth’un Real Sociedad'a dönme olasılığı azaldı. Norveçli golcü 15 milyon Euro ödemeye hazır olan Lyon'a yakın.





Editör: Barışcan ATMACA

Trabzonspor taraftarları Real Sociedad’a dönme konusunda sorun çıkaran Alexander Sörloth’un etrafına kamp kurmuş durumda… Sosyal medyanın yanı sıra bordo-mavili taraftarlar Norveçli yıldızı tatilini yaptığı Ibiza’da da buldu. La Liga ekibine dönmeyecekse yeniden Trabzonspor forması giymeye davet eti. 
 
REAL SOCİEDAD'A DÖNMESİ ZOR
 
Bu arada As gazetesine göre Sörloth’un San Sebastián'a dönme olasılığı soğumaya başladı. Norveçli golcü Lyon'a yaklaştı. Sociedad 3 milyon euro’luk pazarlık payı yüzünden Sörloth’u kaybetme riskini aldı. Leipzig’in restini gördü.
 
LYON'DAN 15 MİLYON EURO
 
Almanların istediği 15 milyon euro’ya 12 milyon euro’luk teklif gönderen Sociedad, Lyon’un 15 milyon euro ödemeye hazır olması nedeniyle şok oldu.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap