SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sezon sonu her şey olabilir

Sezon sonu her şey olabilir

20 Haziran 2020 Cumartesi - 14:05




Adı bir anda Trabzonspor’un gündemine gelen Asist Kralı Edin Visca’nın menajeri Karadeniz’e konuştu...





Nedim Hrapovic: “Edin Visca şu anda Başakşehir’in şampiyonluğu için mücadele veriyor. Transfer konuşmak doğru değil. Ancak sezon bitiminde her şey olabilir. Sonuçta o profesyonel bir futbolcu…”

Başakşehir'in futbolcusu Edin Visca’nın ismi son günlerde Trabzonspor ile anılmaya başladı. Süper Lig’in asist kralı olan Visca’nın sezon sonunda Trabzonspor’a geleceği ifade edildi. Boşnak oyuncunun menajeri konu ile ilgili olarak Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki oyuncunun menajeri Nedim Hrapovic, sezonun devam ettiğini belirterek, “Şu anda transfer konularını konuşmak doğru olmaz. Ancak sezon
bittiğinde konuşabiliriz. Sezon bitince her şey olabilir. Çünkü Edin Visca profesyonel bir oyuncu. Takımı ile sözleşmesi devam ediyor” dedi.

Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Visca’nın sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği iddia edildi. Bunun üzerine menajerlerin de bu oyuncuyu Trabzonspor’a önerdikleri kaydedildi. Trabzonspor’un ise sezon sonunda Boşnak oyuncu ile görüşme yapacağı öğrenildi

Beğendim
9
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap