SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Edin Visca; ''Trabzonspor'da oynamak isterim''

Edin Visca; ''Trabzonspor'da oynamak isterim''

27 Şubat 2021 Cumartesi - 15:25




Başakşehir'in orta saha oyuncusu Edin Visca, menajeri vasıtasıyla Trabzonspor yönetime çağrıda bulunarak yeni sezonda bordo mavili takımda oynamak istediğini söyledi





Başakşehir'in orta saha oyuncusu Edin Visca,menajeri vasıtasıyla Trabzonspor yönetime çağrıda bulunarak yeni sezonda bordo mavili takımda oynamak istediğini söyledi

Bordo mavili yönetim de devre arasında bu oyuncuyu çok istemişti ancak transfer gerçekleşmemişti. Visca'nın Trabzonspor yönetimiyle İstanbul'da yaptığı görüşmede yeni sezonda Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Visca görüşmede şunları söyledi; ''Başakşehir kulübüne uzun yıllar hizmet ettim ancak ben çoşkulu bir taraftar önünde oynamak istiyorum, Trabzonspor taraftarının çoşkulu olması benim çok hoşuma gitti. Kaliteli oyunculara sahip olan Trabzonspor'da önümüzdeki sezon bordo mavili formayı giymeyi çok isterim'' dediği öğrenildi.

Beğendim
218
Sevdim
18
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap