SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "Şike ve Fener kelimelerine yan yana kullanmaya devam edeceğim..."

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "Şike ve Fener kelimelerine yan yana kullanmaya devam edeceğim..."

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 11:47




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un Meydan Parkı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirdiği 56. kuruluş yıl dönümü etkinliği programında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç'in açıklamaları şu şekilde;

Bu büyük çınarımızı bu zamana getiren Rıfat Dedeoğlu ve Ali Osman Ulusoy başta olmak üzere ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlık ve afiyet diliyorum.

Trabzonspor şehrimizin ulu bir çınarıdır. Rahmetli Özkan Hocamızın dediği gibi; Trabzonspor dalgaların sesi, yayların sisi, ormanların gizi ve kemençenin sözüdür. Trabzonspor bebelerin ninnisi, ninelerin türküsü, yaşlılarımızın öyküsü ve gençlerimizin tutkusudur.

Şikeci takımın başkanı eski defterleleri karıştırmaya başladı. 1959 öncesi şampiyonlukları federasyondan talep ettiler. Trabzonspor'umuzu kuran takımların şampiyonluklarının hakkının aranması mücadelesi için başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu mücadelede sonunuza kadar arkanızdayım. Bu dil bu ağızda olduğu sürece ve bu parmaklar yazdığı sürece şike ve Fener kelimelerini yan yana kullanmaya devam edeceğim. Şikeci takım dediğim için, Fenerbahçe'nin avukatları beni 6 kez savcılığa, 16 kez de CİMER'e şikayet ettiler. Büyük bir gururla, savunmalarımın sonuna 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazdım.


a-gencten-flas-sozler-2.jpg

Bize 8. şampiyonluğumuzu kazandıran Ahmet Ağaoğlu, şimdiki başkanımız Ertuğrul Bey, hocamız Abdullah Avcı ve emeği geçenlere müteşekkiriz. Bunun kutlamasını da dünyaya örnek olacak şekilde gerçekleştirdik.

Zor süreçte elini taşın altına koyan değerli başkanımıza ve yönetime teşekkür ederim. Sonuna kadar yanlarındayız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap