SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Köstebek Ahmet Ağaoğlu mu?

Köstebek Ahmet Ağaoğlu mu?

Karadeniz Özel

28 Şubat 2023 Salı - 14:35




Trabzon’da bir dost meclisindeyiz… Konu elbette Trabzonspor… Kötü gidişatın nedenlerini konuşuyoruz… Söz dönüp dolaşıp, ‘köstebek’ mevzusuna geliyor… Yönetimin en yakınında olan isim dayanamayıp başlıyor anlatmaya: Kardeşim köstebeği sağda solda aramayın. Köstebeğin ta kendisi; kulübün en başındaki isim…





İşler kötü gitti mi elbette sorgulamalar başlar. Trabzonspor’da şu anda camia ve taraftar kötü gidişin faillerini arıyor. İşte biz de dost meclisinde konuşulanları, daha doğrusu şok eden iddiaları dinledik o akşam… Bize kulübün içinde yaşananları anlatırken, hem sinirli hem de üzgündü.

Noktasına virgülüne dokunmadan işte o ismin açıklamaları:

“Abdullah Avcı’nın kulüpte yaşananları dışarıya sızdırdığı için gönderdiği malzemeci Hayati Erol ve masör Rüstem İlyas bu işin en günahsızlarıydı. Kulüpte öyle bir yapı oluşmuş ki, ne konuşulsa, ne yapılsa anında bir yerlere iletiliyor. İletilen kişi, başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ta kendisi. Burada olmadığı için, her şeyi bilmek istiyor. Bunun için özel adamları var. Abdullah Avcı ne yapıyor? Kaçta tesislere geliyor? Kaçta tesislerden gidiyor? İdmanı kaç dakika yaptırıyor? Hangi futbolcularla özel olarak ilgileniyor? Görevli bıraktıkları yöneticiler işlerini doğru yapıyor mu? Bunları hepsini anlık rapor halinde alıyor. Abdullah Avcı bu durumdan rahatsız. Bu nedenle de araları hep limoni. Başkan, Abdullah Avcı’ya bir türlü ısınamadı. Onu hep Ertuğrul Doğan’ın adamı olarak görüyor. Eğer Abdullah Avcı takımı şampiyon yapmasaydı çoktan gönderecekti. Şu anki kötü gidişin faturasını da yine Abdullah Avcı’ya kesilmiş durumda. Ara transferde başkan, Norveçli Ola Brynhildsen’in alınması konusunda çok bastırdı. 3 milyon Euro bonservis bedeli istediler. Ancak para bulunamadığı için transfer gerçekleşmedi. Eğer o para bulunsaydı, 1 milyonluk adama 3 milyon Euro verilecekti. Kimse dışarıdan birilerini aramasın. Kulübün içinde bilgileri alan ve sızdıran kişi başkanın ta kendisi.”

ELBETTE bunların hepsi birer iddia. Doğru ya da yanlışlığını ise başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yapacağı açıklamalar belirleyecek. Eğer bu konuda sessizlik devam ederse, zararı yine Trabzonspor ve ona gönül verenler çekecek.

Beğendim
9
Sevdim
8
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap