SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ‘Kara lastik’ten yaldızlı krampona

‘Kara lastik’ten yaldızlı krampona

Karadeniz Özel

21 Ocak 2020 Salı - 11:07




Açıklamalarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Serkan Asan’ın filmlere konu olacak hikayesi var





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Türkiye bir kez daha Trabzonspor’u ve genç yıldızlarını konuşuyor. Gündemin ilk sırasındaki isim ise, Kasımpaşa karşısında kısa süre oynamasına karşın ortaya koyduğu cesur futbolla maça damga vuran Serkan Asan. Zor bir çocukluk dönemi geçiren Serkan’ı babası şu sözlerle anlattı: Annesi ayağı su almasın diye lastiklerinin üstüne poşet bağlıyordu…

Trabzonspor'un genç yeteneklerinden Serkan Asan Kasımpaşa maçı sonrası duygusal açıklamalarıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Genç oyuncu, “Maç sonu aileme gittim. Babam anneme sarılırken ağlıyorlardı. Tarif edemeyeceğim duygu. Golü atıp anneme babama koşmak istiyordum. İnşallah o günleri de görürüz” sözleriyle yaşadığı o anı anlattı. Kasımpaşa karşısında kısa süre oynamasına karşın ortaya koyduğu performansla , “Ben bu formayı alırım” mesajı veren Serkan Asan’ın filmlere konu olacak hikayesi var. Babası Yusuf Asan zor bir çocukluk dönemi geçiren oğlu Serkan’ın o günlerini şu sözlerle anlattı:

SÖZ VERDİM O EVİ ANNEME ALACAĞIM

Her çocuğumuz bizim için elbette çok değerli ama annesi için Serkan bir başka. Okula gidiyordu. Ayağındaki lastik çizmeleri su geçirdiği için annesi (Haskız Asan) poşet bağladı. Şükür bu günlerini gördük. Daha iyi günlerini de göreceğiz. Serkan’a güveniyoruz. O hem Trabzonspor’un hem de Türk futbolunun önemli bir oyuncusu olacak. Öte yandan Serkan Asan’ın yakın çevresine, “Anneme ev için söz vermiştim. O sözümü tutacağım. İlk transfer paramla ona hak ettiği evi alacağım” dediği öğrenildi.

Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap