SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarının gönlümü fetheden hareket! Herkes vardı onlar yoktu

Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarının gönlümü fetheden hareket! Herkes vardı onlar yoktu

05 Mart 2024 Salı - 10:25




Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trabzonspor zaferinin fotoğrafında yer almadı.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor'un konuğu oldu ve zorlu mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Maçın henüz 8. dakikasında Alanyaspor, Oğuz Aydın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk golün ardından, Trabzonspor'un defans oyuncuları Uğurcan Çakır ve Denswil arasındaki anlaşmazlık, 38. dakikada Oğuz Aydın'ın bu maçtaki ikinci golünü atmasına zemin hazırladı ve takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının 78. dakikasında, Alanyaspor'dan Efecan Karaca skoru 3-0'a taşıdı. Trabzonspor, maçın bitimine doğru, 90+5. dakikada Umut Bozok'un asistinde Pepe'nin attığı golle farkı 2'ye indirse de, bu gol maçın skorunu belirleyen son gol oldu ve mücadele 3-1 Alanyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrasında Alanyaspor cephesinde büyük sevinç yaşanırken, soyunma odasında zafer pozu vermeyi de ihmal etmediler.

Akdeniz ekibinin galibiyet fotoğrafında bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.


Teknik direktör Fatih Tekke’nin ve Trabzonlu antrenörlerin fotoğrafta yer almadığı görüldü. Bu hareket Trabzonspor taraftarı tarafından takdir ile karşılandı.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap