SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bunun adı ihanet değil de nedir? İşte Ağaoğlu’nun kadro mühendisliği

Bunun adı ihanet değil de nedir? İşte Ağaoğlu’nun kadro mühendisliği

26 Şubat 2023 Pazar - 15:58








Bordo-mavili taraftarların başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı’ya öfkesi dinmek bilmiyor. Basel gibi bir kasaba takımına yenilip, Avrupa’dan elenmenin şokunu atlatamayan taraftarlar, “Bizim başkan her şeyi çok biliyor. Şampiyon kadronun üzerine, 385 milyon harcayıp 13 futbolcu alındı, yeniden bir takım kuruldu. Ligde yokuz, Avrupa’da yokuz. Önümüzde sadece Türkiye Kupası kaldı. Bunun adı, ihanet değil de nedir? Başarılı kadro mühendisliğinden dolayı (!) Ahmet Ağaoğlu’nu kutluyoruz” dediler.

TRABZONSPOR’un Basel gibi bir sıradan takıma 2-0 mağlup olup Avrupa Kupaları’na veda etmesi camia ve taraftarı kahrediyor. Başarısızlığın faturasını Ahmet Ağaoğlu’na kesen taraftarlar, şampiyon olan bir takımın bu denli bozulmasının baş sorumlusu olarak Trabzonspor Başkanı’nı gösterdi. Bir sezon önce tarihe geçecek bir şampiyonluk yaşayan bordo-mavili takımın 9 ay içinde yerle bir olmasında yanmış transfer politikasının etkili olduğu görüşünü savunan taraftarlar, “Şampiyon olan bir takıma 13 yeni transfer yapıldı. Elbette beklentilerimiz çok büyüktü ancak öyle kötü futbolcular transfer etmişiz ki, bırakın Trabzonspor formasını giymeyi, amatör takımlarda bile oynayamayacak kapasitede oyuncular almışız. Bunlarda bir de milyon euro’lar akıtmışız. Yazıktır, günahtır. Trabzonspor’un parası denizde kum mu ki Başkan Ahmet Ağaoğlu böyle kafasına göre transfer yapıyor, milyon Euroları sokağa saçıyor” dediler.

Trabzonspor, toplam 385 milyon TL harcadığı yeni oyunculardan istediği katkıyı alamadı. Bordo-mavili takımın yeni transferinin katkısı şöyle oldu: Mahmoud Trezeguet 7 gol, Maximiliano Gomez 6 gol, Enis Bardhi 5 gol, Umut Dilan Bozok 4 gol, Mart Bartra 3 gol, Yusuf Yazıcı 3 gol, Naci Ünüvar 3 gol, Doğucan 1 gol, Larsen 1 gol 1 asist, Lahtimi gol ve asisti yok, Evren Eren Elmalı 1 Asist, Gbamin gol ve asisti yok.

Beğendim
7
Sevdim
5
Beğenmedim
11
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap