SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Artvin'den Trabzon'a Maç Akını

Artvin'den Trabzon'a Maç Akını

17 Mart 2024 Pazar - 15:28




Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk edeceği mücadeleye Artvinli bordo mavili taraftarlardan yoğun ilgi





Artvin Trabzonsporlar derneği büyük organizasyonla Fenerbahçe maçına akın etti. 

Artvin Trabzonsporlar derneği Fenerbahçe maçına büyük bir ilgi göstererek 150 araçla trabzon’a hareket etti. Artvinli Trabzonspor taraftarı, Trabzonspor Fenerbahçe maçına yoğun ilgi göstererek, takımlarını zorlu müsabakada yalnız bırakmadı.

Bu akşam saat 20:30 da Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bordo- Mavili taraftarlar, Artvinde’ki soğuk havaya rağmen zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakmamak için Trabzonspor taraftarları derneği büyük bir organizasyon ile taraftarlarını toparlayarak Trabzon’a hareket etti. Günün erken saatinde Artvin meydanında toparlanan taraftarlar yakınlarını yalnız bırakmamak için yaklaşık 500 kişilik bir taraftar ile coşkulu ile Trabzon’a gitmek üzere yola çıktı. Trabzonspor taraftarları tezahüratlar ve marşlar eşliğinde mücadelenin oynanacağı Papara Park Trabzonspor Arene Stadyumu'na hareket etti. 

Artvin Trabzonsporlular derneği başkanından mesaj 

Son yapılan kongrede Artvin Trabzonsporlular Derneği Başkanı seçilen çiçeği burnunda başkan  Bayram Sarayoğlu, Trabzonspor- Fenerbahçe maçına hareket etmeden önce bazı açıklamalarda bulunarak “hak eden kazansın” dedi.

Sarayoğlu, “Fenerbahçe maçları biz Trabzonsporlularda her zaman büyük bir önem taşımıştır. Maçın Fair play çerçevesinde geçmesini ve sahada güzel futbol bekliyoruz. Biz Artvin Trabzonsporlular derneği olarak takımımızın iyi günde de kötü günde de yanındayız” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap