SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu'nun avukatı o iddialara cevap verdi "Kesinlikle doğru değil"

Ağaoğlu'nun avukatı o iddialara cevap verdi "Kesinlikle doğru değil"

11 Mart 2023 Cumartesi - 12:55




Karadeniz’in Uğurcan Çakır ile ilgili haberine eski başkan Ahmet Ağaoğlu avukatı Selçuk Sencer Esenyel aracılığıyla cevap verdi.





8 MART Çarşamba günü gazetemizin 16’ncı sayfasında yer alan ‘Uğurcan’a seni satarım ama, 1 milyon euroyu alırım dedin mi?’ haberi ile ilgili eski başkan Ahmet Ağaoğlu, avukatı Selçuk Sencer Esenyel aracılığı ile cevap verdi. İşte Avukat Esenyel’in o açıklaması:

‘GAZETENİN 8 Mart 2023 tarihli nüshasında, Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun Avrupa’dan transfer teklifleri alan takım kaptanı Uğurcan Çakır’a, ‘seni satarım ama 1 milyon euroyu alırım’ dediği iddia edilen, tamamen uydurma ve karalama amaçlı,bir sözde haber yayımlanmıştır.

Gazete, bu sözde haberin uydurma olduğunu bildiğinden, sözde iddiaları doğrulatmak için en ufak bir çaba göstermemiş, Sayın Ahmet Ağaoğlu hakkında bu ağır ithamları yapmadan, kendisi ile irtibata geçmeye bile uğraşmamıştır.
Sözde haberdeki sadece bu iddia değil, haberin her cümlesi, yıllar sonra, 2021-2022 sezonunda Trabzonspor’u şampiyonluğa kavuşturan başkan Ahmet Ağaoğlu’nu karalamayı, itibarını zedelemeyi hedeflemektedir.
Basın meslek ilkeleri uyarınca kamusal bir görev olan gazetecilik, ahlaka aykırı özel amaç ve çıkarlara alet edilemez. Gazetecilikte iftiraya, yalana, manipülasyona ve provokasyona yer yoktur; fikirler ve yazılanlar çarpıtılarak, bilinçli biçimde başka anlamlar yüklenerek okuyucu izleyici yanıltılamaz.

Ancak, Karadeniz Gazetesi maalesef yürüttüğü bilinçli ve sistematik karalama kampanyası ile Sayın Ahmet Ağaoğlu’nun itibarını zedelemeye çalışmakta olup, uydurma haber ile ilgili olarak her türlü yasal talep ve dava haklarımız saklı kalmak kaydıyla, uydurma habere ilişkin düzeltme ve cevabımız, kamuoyuna saygıyla duyurulur.’

Beğendim
6
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap