SON DAKİKA



Haber > Spor > Sadece iyi oyuncu olmak yetmiyor

Sadece iyi oyuncu olmak yetmiyor

08 Ocak 2015 Perşembe - 11:16




Tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı’dan Bordo-Mavili takımın altyapı oyuncularına öğüt.





Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Özer Hurmacı, altyapı oyuncularına öğütler verdi. Bordo-Mavili takımın Balıkesir deplasmanı yolculuğu sırasında U21 takımı futbolcularıyla havaalanında kısa bir süre sohbet eden Özer, tecrübelerinden bahsederek genç futbolculara yol gösterdi.

Almanya’da doğan ve burada futbol hayatına başlayan Özer, "Birçok takımın formasını giydim. Avrupa’da ve Türkiye’deki kültür farklılıklarını gördüm. Şunu bilin ki sadece iyi futbolcu olmak yetmiyor. Çok kitap okumalısınız, sosyal hayatı da iyi tanımalısınız" dedi. Genç futbolculara havaalanında kendisine ait ‘kişinin kendisini yetiştirme’ konulu bir kitap armağan eden Özer, "Öncelikle hepiniz yaşadığınız şehrin kültürünü çok iyi öğrenmelisiniz. Avrupa’daki kültür daha farklı. Kendinizi bu konularda da iyi geliştirin. O zaman hem iyi futbolcu hem iyi bir birey olursunuz. Gelecekte Trabzon’a ve Trabzonspor’a faydalı olmak sizlerin elinde. Bunun için önünüzde uzun bir yol var.

Trabzon’un değerini de iyi bilin. Ayaklarınız yere sağlam bassın" şeklinde ifadeler kullandı. 28 yaşındaki oyuncunun sözlerini U21 antrenörü Metin Bak da destekledi. U21 takımından 10 oyuncunun Ersun Yanal’ın Bordo-Mavili takımın başına gelmesinden sonra sürekli olarak A takımla idmana çıkmasına da sevinen Özer, bu durumun Trabzonspor’a büyük katkı sağlayacağını söyledi. Özer’in, U21’un hocası Metin Bak’a "Çok iyi bir altyapımız var. Yetenekli futbolcular var. Umarım ileride Trabzonspor’un kadrosunda Trabzonlu oyuncu sayısı artır" dediği de öğrenildi.

Özer ÇALIK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap