SON DAKİKA



Haber > Spor > Nani'ye çılgın teklif

Nani'ye çılgın teklif

18 Ekim 2015 Pazar - 13:47




Sarı-Lacivertlilerin Portekizli yıldızı Nani için Çin kulübünün dudak uçuklatan bir teklifle kapıyı çalma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.





Fenerbahçe’nin sezon başında Manchester United'dan transfer ettiği, golleri ve asistleriyle takımın gözdeleri arasında yer alan Nani’ye büyük bir teklif yapıldığını iddia edildi. Çin kulübünün, tecrübeli futbolcu için Kanarya'ya 20 milyon Euro'luk bir bonservis ödemeye hazır olduğu belirtildi. Uzakdoğu'dan gelen teklifte Nani'ye de 10 milyon Euro ödeneceği kaydedildi. Ancak ne Fenerbahçe ne de Nani cephesi bu teklife sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler önemli yatırım olarak gördükleri Portekizli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini akıllarına bile getirmiyor. Nani de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşadığı için bu aşamada Çin'e gitmeyi düşünmüyor. Sezona formsuz başlayan ancak güç kazandıkça skora direkt etki yapan Portekizli yıldız, Sarı-Lacivertli takımla çıktığı son 7 maçta 4 gol atarken, 4 kez de asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap