SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel: ''Erdoğan’ı geride bırakmaya geliyorum''

Özgür Özel: ''Erdoğan’ı geride bırakmaya geliyorum''

02 Kasım 2023 Perşembe - 10:59




CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel "Muhalefete muhalefet eden iktidar mı olur.. Erdoğan'ı geride bırakmak için geliyorum" ifadelerini kullandı.





CHP'de yaklaşan kurultayla ilgili olarak CHP İzmir Milletvekili ve parti sözcüsü olan Özgür Özel, Tuncay Mollaveyisoğlu’nun Anında Manşet programına katıldı.

"MUHALEFETE MUHALEFET EDEN İKTİDAR MI OLUR"

CHP Genel Başkan adayı Özel, "Kalabalık mitingler istemiyoruz. Oyuna gelmeyelim. Seçmeni ürkütmeyelim. Sağ seçmen gider Erdoğan’ın arkasına konsolide olur’. Bu kadar zam var, hayat pahalılığı var. Dök 2,5 milyon kişiyi zamlara karşı protesto mitingine bak bakalım zamlardan beli bükülmüş AKP’li nerede konsolide oluyor. Sen yap mitingini, orada mı konsolide oluyorlar burada mı konsolide oluyorlar. Kiracılarla ev sahipleri gırtlak gırtlağa geliyor. Buraya neden sosyal devlet müdahale etmiyor? Böyle olmaz ama şöyle de olmaz, sen muhalefetsin; mitingle, örgütü örgütleyerek, yakarak yıkarak değil. Akşam evimize döneceğiz ama hakkımızı alarak döneceğiz. ‘Aman yanlış anlaşılmayalım, korkutmayalım, ürkütmeyelim, oyuna gelmeyelim’. Muhalefete muhalefet eden iktidar mı olur ya, hadi oradan." dedi

"ERDOĞAN'I GERİDE BIRAKMAYA GELİYORUM"

Ayrıca Kiracılarla ev sahipleri arasındaki sorunlarla ilgili olarak da sosyal devlet müdahalesinin gerekliliğine dikkat çeken Özel, muhalefetin iktidar olabilmesi için etkili bir politika izlemesi gerektiğini vurguladı. Özel, "Tayyip Erdoğan’a laf yetiştirmeye gelmiyorum, Tayyip Erdoğan’ı geride bırakmaya geliyorum" ifadelerini kullandı.


"BAMBAŞKA BİR SİYASET İÇİN VARIZ"

Son olarak, "Herkes için CHP" sloganına karşı çıkarak, "Parti dediğin parçadır. Herkes için olursan kimse için olamıyorsun. Ben uzun çöpten kısa çöpün hakkını almak için varım. Bambaşka bir siyaset için varız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap