SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Özgür Özel, Mustafa Destici ile görüştü

Özgür Özel, Mustafa Destici ile görüştü

23 Mayıs 2024 Perşembe - 13:50




CHP Genel Başkanı Özgür Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi. İki lider görüşmenin ardından açıklama yaptı. Özel, "Yarın Saadet Partisi'ni ziyaret edeceğim. Önümüzdeki hafta Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin liderleriyle görüşmek istiyorum." dedi. Destici ise "Sayın Özel'e samimi misafirperverliği için teşekkür ediyorum." dedi.





Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi.

Görüşme sonrası iki isim açıklama yaptı.

ÖZEL: ZİYARETİ BİR HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ OLARAK ÖNEMLİ BULUYORUZ

Özgür Özel "Bugünkü görüşmemiz bir normalleşme sürecine işaret etmiyor biz zaten Sayın Destici ile iki siyasi partinin yürütmesi gereken protokol kuralları çerçevesinde temaslarını sürdürmüş iki partiydik. Bugünkü ziyareti bir hayırlı olsun ziyareti olarak önemli buluyoruz. Türkiye'de Avrupa'nın çok gerisinde bir siyasi partiler kanunu ile karşı karşıyayız. Yarın Saadet Partisi'ni ziyaret edeceğim. Önümüzdeki hafta Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin liderleriyle görüşmek istiyorum." dedi.

BBP LİDERİ DESTİCİ: HAZİNE YARDIMININ KALDIRILMASINI TEKLİF EDİYORUZ

Mustafa Destici ise şöyle konuştu:


"Sayın Özel'e samimi misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bir kere daha kendisine CHP Genel Başkanlığı için hayırlı olsun diyorum. İlk yerel seçimde de başarıyla çıktılar kendilerini tebrik ediyorum. BBP olarak biz de belediye sayısını yüzde 100'ün üzerinde artırarak çıktık. Hem AK Parti'nin olduğu yerlerde hem CHP'nin olduğu yerlerde uyum içerisinde bir çalışma yürütüyoruz. Görüşmemizde yeni anayasa konusunu konuşma fırsarı buldu. Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğine inanuıyoruz. CHP'nin de sivil anayasaya ihtiyacı olduğu konusunda hemfikiriz. İlk 4 madde gibi ile ilgili kimsenin sıkıntısı yok. Hazine yardımının kaldırılmasını teklif ediyoruz. Madem tasarruf edeceğiz o zaman siyasi aprtilerimiz de tasarruf etsin."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap