SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'ın zor sınavı! AK Parti'de İstanbul için 5 isim konuşuluyor

Erdoğan'ın zor sınavı! AK Parti'de İstanbul için 5 isim konuşuluyor

11 Ağustos 2023 Cuma - 16:19




Yerel seçimler öncesi AK Parti'de İstanbul adaylığı için tam beş isim gündemde. Erdoğan'ın kimi aday yapacağı merak konusu oldu.





Yerel seçimler için partilerin çalışmaları devam ediyor.  AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çalışmalara başladı.  Kulislerde adaylık için Murat Kurum, Fahrettin Koca, Şadi Yazıcı, Tevfik Göksu ve Hilmi Türkmen'in isimleri geçiyor. Çok sayıda isim geçmesi  " Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı zor bir seçim bekliyor" yorumlarını da beraberinde getirdi.

ERDOĞAN'I İSTANBUL'DA ZOR BİR TERCİH BEKLİYOR 

AK Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in adı ön plana çıkıyor. Sondakika'da yer alan habere göre, bu isimlerin AK Parti içerisinde uzun yıllardır siyaset yapmaları ve halk nezdinde hepsinin bir karşılığının olması tercih noktasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bir hayli zorlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap