SON DAKİKA



Haber > Siyaset > DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan çok sert 'haddini bil' yanıtı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan çok sert 'haddini bil' yanıtı

20 Aralık 2021 Pazartesi - 09:49




Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyada başlatılan, "Haddini Bil Babacan" paylaşımları üzerine, çok sert açıklamalarda bulundu.





Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kendisi hakkında sosyal medyada başlatılan, "Haddini Bil Babacan" paylaşımlarına sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Haddini aşanlar; kabile gibi tek kişinin keyfine bağlı, hukukun çiğnendiği, aile mensubiyetinin öne çıktığı yönetimi halkımıza dayatanlardır" ifadelerini kullandı.

"HADDİNİ BİL BABACAN DİYENLERE DUYURULUR"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anayasa Mahkemesi'ni eleştiren, kararlarını tanımayacağını belirten açıklamalarına ilişkin video da paylaşan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın açıklaması şu şekilde:

"Hakaret edenleri halkımızın irfanına bırakıyorum. Had, sınır demektir. Bizim sınırımız hukuktur. Haddini aşanlar; kabile gibi tek kişinin keyfine bağlı, hukukun çiğnendiği, aile mensubiyetinin öne çıktığı yönetimi halkımıza dayatanlardır. Haddini Bil Babacan diyenlere duyurulur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap