SON DAKİKA



Haber > Medya > Sen Anlat Karadeniz ATV Final bölümü full izle

Sen Anlat Karadeniz ATV Final bölümü full izle

14 Kasım 2019 Perşembe - 11:38




Sen Anlat Karadeniz final bölümü ile ekranlara veda etti. Haberimizde final bölümüne dair bilgileri bulabilirsiniz. Sen Anlat Karadeniz Final ATV full izle





Sen Anlat Karadeniz dizisi 64. bölümü ile izleyicilerine veda ediyor. 2 sezondur reytinglerde yüzleri güldüren dizinin 3. sezonda istenilen izlenme oranlarına ulaşamadığı için final kararı aldı.

SEN ANLAT KARADENİZ 64. FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR? Bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidilecek bir yer kalmamış ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır. Fikret Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra geçmişte kalan bir hesabı kapatmak için yola çıkar. Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verirler. Tarık ile Nefes kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.


SEN ANLAT KARADENİZ 64. FİNAL BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sen Anlat Karadeniz dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı, başrol oyuncusu Öykü Gürman, veda notu yayınladı.
ATV ekranlarının zaman zaman şiddet sahneleri nedeniyle eleştirilerin hedefi olan dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yayınlanan 64. bölümüyle final yaptı. Dizide Asiye Kaleli karakterine hayat veren başrol oyuncusu Öykü Gürman, dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olurken yayınladığı not ile de herkesi duygulandırdı. 
118
Öykü Gürman, Instagram hesabından oynadığı karaktere, "Ben sana sen bana çok iyi geldik, biz birbirimize çok iyi geldik" diyerek veda etti. 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap