SON DAKİKA



Haber > Medya > Kirli Sepeti yeni bölümünde neler olacak?

Kirli Sepeti yeni bölümünde neler olacak?

11 Mayıs 2024 Cumartesi - 17:45




Pazar günlerinin favorisi olan Kirli Sepeti, NOW TV'de yayınlanan son bölümüyle seyircileri büyüledi.





İzleyenleri ekranlara kilitleyen programın 30. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak, merak konusu!

Ayça Bingöl, Cansu Tosun ve Ceren Moray gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı dizi, seyircileri yeni bölümde yine derin bir hikayeye davet ediyor. Pazar günlerinin favorisi olan Kirli Sepeti, NOW TV'de yayınlanan son bölümüyle seyircileri büyüledi. İzleyenleri ekranlara kilitleyen Kirli Sepeti 30. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kirli Sepeti yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Yavuz’un evlilik teklifini kabul eden Hayriye’nin mutluluktan aklı başından gider. Songül ise bu evliliğin altında yatan başka bir neden olduğundan neredeyse emindir. Yavuz’un yaşadığını öğrenen Yasemin gerilir. Yavuz ile yüzleşince tüm sırları bir bir ona anlatır. Medine ise artık eskisi gibi olmamaya kararlıdır, okula yazılır. Her şey yoluna giriyor derken Murat’ın ansızın kapısına gelişi ile yeniden umutlanır. Mutluluğa çok yakınken farkında olmadan yaptığı hatanın sonuçları olacaktır. Songül iç sesine güvenip Yavuz’un bir açığı yakalar fakat artık her şey için çok mu geçtir?



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap