SON DAKİKA



Haber > Medya > Teşkilat yeni bölümü yarın izleyici ile buluşacak

Teşkilat yeni bölümü yarın izleyici ile buluşacak

11 Mayıs 2024 Cumartesi - 17:39




Teşkilat 107. bölüm fragmanı yayınlandı!





Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat gibi isimlerin olduğu Teşkilat dizisi başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çekici olay örgüsüyle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara gelen popüler dizinin 107. bölüm ön izlemesi yayınlandı.

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 107. bölüm ön izlemesi izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu bu yeni bölümde, karakterler arasındaki gerilim ve tehlikeli görevler izleyenleri ekran başına kilitliyor.

BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TEŞKİLAT'IN 107. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Annesini karşısında Katip olarak gören Ömer neye uğradığını şaşırır. Neslihan ile Ömer hiçbir şeyin tesadüf olmadığını anlar. Çünkü üstlendikleri görev beklediklerinden daha önemlidir.
Ekip ateş altında kapana kısılmışken bir çıkış yolu arar. Bu sırada Gizemli Adam ve yoldaşları da düşmanlarla mücadele içindedirler.

Ömer, annesinin anlattıkları gerçeklerle karşı karşıyadır. Öğrendikleri hem onu hem de Neslihan’ı yeni bir yola sürükler. Düşmanlarla karşı karşıya gelecekleri bu mücadelede yol göstericileri onları yalnız bırakmaz.
TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 12 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'da!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap