SON DAKİKA



Haber > Medya > 'Aile'den 'Yan Oda'ya sürpriz transfer

'Aile'den 'Yan Oda'ya sürpriz transfer

09 Ocak 2024 Salı - 16:48




Yayın hayatına hazırlanan 'Yan Oda' dizisine 'Aile' dizisinden bir oyuncu dahil olacak. 20 Ocak tarihinde sete çıkması planlanan 'Yan Oda' dizisinin oyuncu kadrosuna 'Aile' dizisinde 'Nedet' karakterine hayat veren Ayda Aksel katılacak.





Star TV'nin yeni dizisi 'Yan Oda'nın 20 Ocak'ta sete çıkması planlanıyor. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenerek kaleme aldığı diziyi Mehmet Barış Günger senaryolaştırdı. 'Masumlar Apartmanı', 'Poyraz Karayel' gibi dizilerle bilinen Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide çok sayıda ünlü isim yer alıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz’ı (Simten) buluşturan diziye 'Aile' dizisinde 'Nedret' karakterini canlandıran Ayda Aksel dahil oldu.
Geçmişte problemli evlilikler yapmış, çocukları olan ünlü bir sunucu ile ünlü bir iş insanının evlenip iki tarafın aynı eve taşınma süreciyle yaşanan çarpıcı olayları anlatan dizinin en etkili rollerinden biri olan 'Nurcihan' karakterine Ayda Aksel hayat verecek.

Dizide Fikret’in (Caner Cindoruk) annesi olan Nurcihan için OGM Pictures’ın Ayda Aksel’le imza aşamasında olduğu öğrenildi.
Ünlü oyuncu son olarak 4 bölüm sonra final yapacak olan 'Aile' dizisinden sonra 'Yan Oda'da seyircilerin karşısına çıkacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap