SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ziynet Sali'den alkışlanacak hareket

Ziynet Sali'den alkışlanacak hareket

02 Nisan 2021 Cuma - 19:12




Ziynet Sali'nin son iki yılda içinden dört hit şarkı çıkartan "Yaşam Çiçeği" isimli albümü yeni hit şarkılarla 2 Nisan 2021'de çıkıyor.





Son dönemde yaptığı imaj değişikliği ile dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’e benzetilen Ziynet Sali, Yaşam Çiçeği adlı albümünü 2 Nisan 2021’de müzikseverlerle buluşturuyor.

DERNEĞE BAĞIŞ YAPILACAK

Sali, prodüktörlüğünü Gökay Özkan’ın yaptığı albüme son dakika sürprizi olarak Cem Adrian’ın bestelediği Yaralım şarkısını da seslendirirken, bu şarkının tüm haklarının Umut Çocukları Derneği’ne bağışlanacağı öğrenildi.Yeni Albüm Çıkaran Ziynet Sali'den Alkışlanacak Hareket

MUSTAFA CECELİ İLE DÜET SÜRPRİZİ Sürprizi bununla sınırlı kalmayan 45 yaşındaki şarkıcı, İçime Atamıyorum adlı şarkısında ise Mustafa Ceceli ile düet yaptı.

Hikayesi 3 yıl önce başlayıp koronavirüs pandemisi nedeniyle çıkartılamayan albümden "Bana da Söyle", "Ömrüm", "Yara" ve "Kalbim Tatilde" geçen süre zarfında single olarak çıkarılmıştı. 

Ünlü şarkıcının toplamda 400 milyon izlenmeye erişen single şarkılarının da yer alacağı; 9’u yeni olmak üzere 15 şarkıdan oluşan fotoğraflarını Nihat Odabaşı’nın çektiği “Yaşam Çiçeği” albümü DMC etiketi ile bugün dijital platformlarda ve tüm müzik marketlerde yerini aldı. 


Albümün çıkış şarkısı “Efkarım Var” aynı zamanda Kalbim Tatilde’nin bestecisi olan Emrah Karakuyu’ya ait olup video klibi de Murat Küçük tarafından çekildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap