SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Beyaz Show' ekranlara dönüyor mu?

'Beyaz Show' ekranlara dönüyor mu?

10 Mayıs 2024 Cuma - 15:19




Beyazıt Öztürk, hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapmak amacıyla Bursa'da düzenlenen gösteride sahneye çıktı. Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen şovmen, sevenlerinin yıllardır müjdeli haber beklediği 'Beyaz Show' programıyla ilgili de konuştu.





‘Yarına Işık Ol’ projesi için anlamlı bir işbirliğine imza atan Yarına Şans Ver (YASAV) ve Kükürtlü Lions Kulübü, Beyaz’ı yıllar sonra Bursalılarla buluşturdu. Hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapımı amacıyla düzenlenen gösteride ünlü şovmen, hayatına dair kesitler ve anılarıyla seyirciyi güldürdü.

İYİLİK İÇİN TÜRKİYE'Yİ DOLAŞIYOR

Artık sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak için sahneye çıkacağını belirten Beyaz, "Yıllarca halk beni alkışlayıp, bugün olduğum noktaya getirdi. Şimdi halktan aldığımı geri verme zamanı. İnsanlara faydalı olmak için elimden geleni yapacağım. Hem böylece uzun yıllardır gidemediğim Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıp insanlara dokunmak istiyorum" dedi.

"YILMAZ ERDOĞAN DAHA İYİ YAZAR, ATA DEMİRER DAHA İYİ SİNEMACI"

Beyaz Show ile uzun yıllar zirvede kalan ünlü isim, başarısının sırrını açıkladı.
Kariyerim boyunca Cem Yılmaz’ın benden daha komik, Yılmaz Erdoğan’ın benden daha yazar, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ın benden daha iyi sinemacılar olduğunu kabul edip, kendime 'O zaman sen nesin?' diye sordum. Benim sırrım samimiyet. Bu özelliğim nedeniyle Beyaz Show’un yayın süresi boyunca seyirci beni evinden biri gibi gördü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap