SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selen Soyder yeni aşkını ilan etti

Selen Soyder yeni aşkını ilan etti

19 Mayıs 2024 Pazar - 10:29




Miss Turkey 2007 birincisi Selen Soyder, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. İş insanı Oren Frensez ile yedi yıllık evliliğini 2022 yılının ağustos ayında sonlandırdığı bilinen ünlü oyuncu Soyder, yeni aşkını sosyal medya hesabından ilan etti.





'Yer Gök Aşk' (2010-2012) ve 'Lale Devri' (2010-2014) gibi dizileriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Selen Soyder, 2015'te nikâh masasına oturduğu iş insanı Oren Fransez ile 2022 yılında sessiz sedasız anlaşmalı olarak boşanmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Uzun süredir haklarında çıkan 'ayrılık' haberleri karşısında sessiz kalmayı tercih eden ikiliden Selen Soyder, boşandıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

2015 yılında hayatlarımızı birleştirme kararı vererek evlenmiş olduğum Oren Frensez ile anlaşmalı olarak boşanmış olduğumu siz değerli kamuoyu ile paylaşmak istedim. Değerli kamuoyunun dikkatine sunulmak üzere. Saygılarımla.

"İKİ İYİ İNSAN İKİ İYİ KARI KOCA OLAMIYOR"


Soyder boşanmasının ardından şu sözleri söylemişti: İki iyi insan iki iyi karı koca olamıyor. Çok iyi arkadaş olsan da çok iyi karı koca olamıyorsunuz bazen.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap